Ret Hat Premier Partner – Mange års partnerskab
  • Vores adresse
  • Korskildeeng 4, 2670 Greve
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

Red Hat Partner

Casalogic har været stolte Red Hat Partner siden 2005.
I 2011 udvidede vi vores partnerskab til Red Hat Premier Partner.

Vi er Red Hat Premier Partner

Vi er efterhånden mange erfaringer rige og flere års solidt samarbejde har resulteret i et stolt partnerskab. Vores mangeårige kendskab til hinanden, kommer til udtryk i vores stabile metoder og strukturerede arbejdsrutiner. Det betyder at vi som Premier Partner, står stærkt i forhold til at identificere, løse og supportere netop din virksomheds udfordringer.

Kunder i hele Norden

Hvem er den typiske Casalogic kunde?

Når du/ I, jeres virksomhed tager kontakt til Casalogic, så er der ingen kasse, eller et særligt format der skal rettes ind efter. I vores tid som Red Hat Premier Partner, har vi været langt ud over Danmarks grænser. Vi er priviligeret og har kunder i hele Norden.

Træning og certifikater

En Casalogic konsulent og medarbejder har gennemgået grundig træning. Dertil uddannes vores medarbejdere løbende, som markedet ændre sig og ny teknologi udvikles. Det betyder at vi er med helt fremme og kan bryste os af, at være up to date med den nyeste viden inden for vores felt. Vi har eksempelvis certificerede konsulenter inden for kompetence områder som CEPH (software defined storage), OpenShift og Ansible.

Subscription – og renewals

Sideløbende med vores Red Hat konsulent og support arbejde, er en af byggestenene i vores Red Hat partnerskab, subscription og subscription renewals. Vi har gjort det til en af vores absolutte ekspertiser at vejlede og optimere subscription miljøer. Er din Casalogic Red Hat Linux konsulent med inde over dit Red Hat setup, kan du være sikker på, at de bedste kompetencer er tilstede.

Kontakt os