MariaDB partnerskab og omfattende ekspertise
  • Vores adresse
  • Korskildeeng 4, 2670 Greve
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

MariaDB

MariaDB Server er en af de mest populære databaseservere i verden. Blandt andet benytter Wikipedia, WordPress.com og Google MariaDB' services.

Vil altid være Open Source

MariaDB er grundlagt af de oprindelige udviklere af MySQL, og er garanteret altid at være en åben kilde. Da Oracle overtog MySQL, delte projektet sig i to grene. De oprindelige udviklere ved MySQL gik i en ny retning for sig, MySQL er forsat i dag ved Oracle. Det er i denne deling, at MariaDB bliver til.

Ved at anvende nogle komplekse tekniske og juridske midler, sikrer MariaDB at teknologien der anvendes, fortsat vil være åben i enhver forstand. Ingen enkeltpersoner eller organisationer er i stand til at diktere prioriteter, kode eller anden bidrag til Communitiet.

MariaDB beskriver på deres hjemmeside, at de følger Ubuntu adfærdskodekset i forhold til hvordan de arbejder i Open Source miljøet. De forventer af andre, hvad de forventer af sig selv.

MariaDB ønsker at kunne bidrage med kode, til andre Open Source projekter, således også i Communitiet.

Hurtig, skalerbar og robust

Hvad er det de kan?

MariaDB er sammen med MySQL en af verdens mest anvendte Open Source database server.

MariaDB ændrer data til struktureret information, i en bred vifte af applikationer, lige fra bank til websites. Det er en forbedret, erstatning for MySQL.

MariaDB anvendes og bruges ofte fordi den er hurtig, skalerbar og robust, med et rigt økosystem af lagringsmotorer og plugins. De mange værktøjer gør MariaDB alsidigt til en lang række brugssager.

De kan noget med gennemtestet vidensdeling og stabilitet, med mere end 20 succesrige år bag sig i 2017 (medregnet MySQL årerne), rummer MariaDB derfor en enorm mængde læringsressourcer og dokumentation.

Kontakt os