Casalogic er blandt de førende Open Source specialister
  • Vores adresse
  • Korskildeeng 4, 2670 Greve
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

Vi er blandt de førende på markedet for kommercielle open source løsninger

 

Grundlagt i år 2002 og med Open Source “ånden” liggende dybt i alle medarbejderne, er dette et af de karakteristika som vi er rigtig stolte af. Det som adskiller Casalogic fra de fleste andre IT virksomheder er, at vi siden starten har haft 100% fokus på anvendelse af Open Source software. Vi er specialister siden år 2002 og bringer al vores viden i spil, når vi etablerer den optimale infrastruktur i din virksomhed.

Vores konsulenter og medarbejdere gennemgår løbende grundig træning, og er uddannet i takt med, at markedet ændrer sig og ny teknologi udvikles. Vi lægger tid og energi i at være en aktiv del af “Community’et”; her opstår ny viden og læring. Det betyder at vi har “hands on” og kan bryste os af at være med helt fremme i forreste række med ny viden og teknologier, så vi altid er klar til at supportere dit miljø og løse din virksomheds IT udfordringer.

0+
måneders Linux erfaring
0+
løste supportsager
0+
kunder supporteret
0+
kander kaffe drukket

Linux konsulenter

Hos Casalogic finder du Danmarks mest kompetente og erfarne team af Linux konsulenter. Vores mange års erfaringer med Linux gør, at vi ofte har oplevet den udfordring som du står over for, og løst denne for andre kunder.

Red Hat Premier Partner

Som Red Hat Premier Partner gennem mange år, har Casalogic erfaringen til, for at designe og implementere Red Hat løsninger. Samtidig kan vi trække direkte på specialister fra Red Hats tekniske afdeling, til både rådgivning, design og projektgennemførelse.

Our Recent Projects

Explore our latest works

SUPPORT 24*7

Sometimes you want to go where everybody knows your name. And they're always glad you came. Doin' it our way. There's nothing we wont try. Never heard the word impossible. This time there's no stopping us. Well we're movin' on up to the east side. To a deluxe apartment in the sky.

Get Your Free Consultation (01) 123-466-1234

Specialister i Open Source siden år 2002

Skal vi tage kontakt til dig?

Dit navn:

Din e-mail :

Dit telefonnummer:

Hvad skal vi tale om?

Andet emne - skriv det her: