EnterpriseDB – Database for Digital Business
  • Vores adresse
  • Korskildeeng 4, 2670 Greve
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

EnterpriseDB

EnterpriseDB's kerneprodukt er en videreudvikling af PostgreSQL, som gør det muligt at benytte databasen som erstatning for Oracles produkter.

Dataplatform for Digital Business

Kort fortalt er EnterpriseDB leverandør af Open Source database. EnterpriseDB gør det muligt at drifte et kommercielt, professionelt og fuldt supporteret miljø, der er bygget på PostgreSQL.

EnterpriseDB’ portefølje er gennemtestet og dokumenteret. Her har du alt hvad du behøver, for at lykkedes som en digital virksomhed. Med en simpelthen licensemodel og en strømlignet produktpakke, ligger EnterpriseDB helt i top når vi snakker gennemsigtighed og kundevenlighed.

For virksomheder af alle størrelser er EnterpriseDB den mest komplette Open Source baserede dataplatform for Digital Business.

Solid database

På markedet går EnterpriseDB målrettet efter større kunder, og blandt deres dem findes Mastercard, Ericsson og Hewlett Packard. Dette betyder dog ikke at EnterpriseDB/ Postgres ikke kan bruges i mindre organisationer og virksomheder.

Noget af det der kendetegner EnterpriseDB, er at databasen er kompatibel med Oracle. Dette medfører at en lang række applikationer og services der er skrevet til Oracle databasen, lettere kan flyttes til EnterpriseDB, uden at der skal en ændring i koden til.

EnterpriseDB er stabilitet, gennemtestet og supporteret.

Kontakt os